Problema cu fanii lui David Lynch

Este că-s niște bășinoși pretențioși cu aere de genii, exact ca și acei consumatori de artă modernă care, deși nu înțeleg nimic dintr-o "operă" din care chiar nu e nimic de înțeles, te iau de sus dacă le ataci gusturile și te trimit la filmele cu Van Damme sau (asta e pe bune și chiar îi va oftica pe mulți) la Game of Thrones. Cine nu crede este invitat să intre pe pagina oficială Facebook a serialului Twin Peaks, unde ieri am purtat o scurtă discuție cu un lynchian clasic, redată mai jos.

Ce-ai aia lynchian clasic? Un bășinos pretențios care se udă la orice prostie i-ar servi David Lynch, numește troll orice user care îndrăznește să comenteze critic nonsensul uluitor și extrem de plicticos cu numele Twin Peaks: The Return și apoi spune chestii gen:

"Noul sezon e genial! Nu prea știu unde se îndreaptă, dar nu mă pot sătura!"

"Dacă nu-ți place nu te mai uita și nu mai comenta! You don't get it! Lynch nu e pentru oricine!"

Așa că a fost foarte amuzant să-l iau la bani mărunți pe un lăbar din ăsta și să-l pun să ne explice el what is that we're not getting. Ia priviți ce a ieșit:
Și știți de ce fac caz din chestia asta și îi acord spațiu pe blog? Pentru că o consider reprezentativă pentru toți flatulenții care se dau fani a ceva ciudat și ieșit din tiparele clasice pentru simplul fapt că pare inteligent să o faci. Valabil pentru admiratorii artei moderne, pentru fanii unuia ca Malick, pentru hipsterii care fac chestii vulgare în public doar ca să cerșească atenție și chiar pentru miliardarii idioți care plătesc milioane de dolari pe o fotografie.

Nu vă mai întrebați ce fumează că nu fumează nimic. Din păcate sunt lucizi și doar plini de rahat.
 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele