O știți p-aia cu "rămâi cu mă-ta"?

Mie abia ieri mi-a fost făcut briefing-ul, accidental, de către un amic român din Londra, care, întors acasă în vizită, a dat peste acest hit al verii cântat de manelista Delia acompaniată de un cocalar cu numele de scenă Macanache (?). Alright. Hai să dăm play.Ce avem greșit aici? Faptul că acest jeg de melodie e atât de popular (aproape 20.000.000 de vizualizări are acest clip dacă văd eu bine)? Nimic nou în România. Dar ce mi se pare extrem de amuzant este că, în mai toate comentariile de pe YouTube, proștii vieții (vai de mama lor ce proști sunt, cristoase dumnezeule) se iau de versul cu "viața e pustiu", care evident este furat cu tot cu greșeală din filmul Secretul lui Bachus, în timp ce niciunul nu se arată oripilat de extrem de suavul și încântătorul vers "rămâi cu mă-ta"!

De aiciBă, deci încă o dată: niciunul nu se întreabă cum este posibil să arunci mizeria aia de vers într-o piesă pop difuzată pe toate canalele, care teoretic nu e nici manea și nici ceva rap de ghetou a la Paraziții, unde pulele băgate sunt la ordinea zilei. N-are nimeni vreo problemă cu "rămâi cu mă-ta". Nu sună odios pentru nimeni. Dar crapă gramatica în ei pentru "viața e pustiu", fără să se prindă că ăsta-i un vers asumat. Pe bune, citiți comentariile. Strict pentru amuzament.

Așadar iată nivelul de educație și cultură pe care îl dețin milioane de fani ai acestei maneliste numită Delia. Nu cred că mai e nimic de adăugat.

Ah, ba da. La "related videos" îți apare o altă mizerie înfricoșătoare, de la Smiley citire. Are peste 33.000.000 de vizualizări, să moară Ciprian Porumbescu! M-a amuzat și clipul lui, dar numai pe jumătate așa. Asta pentru că am niște amice prin social media care-l plac pe cârnățelul ăsta penibilos și mi-e tare jenă de jena pe care ele n-o simt.

Hai serios acum, cum mă-sa futacului Deliei să fii fan Smiley?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele