Nu mai putem spune "doamnelor și domnilor" pentru că jignim transsexualii

Cristoase, aș vrea să fie o glumă, dar din păcate nu e. Mă delectam cu micul dejun azi dimineață în timp ce mă uitam la Sky News, când deodată apare pe ecran domnul/doamna din imagine care era invitat/ă în platou:


Și uite așa aflu că primarul Sadiq Khan (lua-și-ar un gangbang neprotejat de la un grup gay) a dispus ca angajații de la bus și de la metroul londonez să nu se mai adreseze călătorilor prin clasicul "doamnelor și domnilor" pentru că astfel sunt afectați transsexualii, travestiții, non-genderșii și plm (completați voi lista de freaks). Se simt excluși, sărăcuții. Bă, ești nebun?

Deci nu, stați așa că trebuie să mai râd o dată. N-am cum să fiu serios. E prea bună asta.Alright. Acum putem reveni și vom repeta ideea. E chiar pe bune și se va pune în aplicare de acum încolo. Angajații de la metrou și bus vor evita să se adreseze prin "ladies and gentlemen" și vor spune în schimb chestii gen "good morning everyone". Detalii aici. O moderatoare Sky chiar l-a întrebat/a întrebat-o pe domnul/doamna din imaginea de mai sus "Păi, care e problema? Ești o doamnă acum, nu? De ce te-ai simți exclusă de o astfel de adresare?", la care domnul/doamna a spus că depinde cine i se adresează și că unii fac asta ironic. Of of, așa de sensibili, atât de greu de mulțumit!

Ia să vedem acu'. Ți se pare cumva că muiștii ăștia din comunitatea LGBT și toți militanții cretinoizi care susțin liberalismul, multiculturalitatea și corectidudinea politică sunt întregi la cap? Să nu cumva să spui nu că ai căcat steagu'! Ești instant acuzat de discriminare și scăldat în tot felul de zoaie în culorile curcubeului. Ai cumva impresia că acești clowns nu sunt doar niște lăbari cerșetori de atenție? Te mai îndoiești de faptul că exact această patetică și permanentă cerșeală de atenție a gheilor / travestiților / transexualilor / negrilor / veganilor este ceea ce îi face pe oamenii normali să îi deteste și nicidecum cururile pe care le fut, hainele pe care le îmbracă, culoarea pielii lor și ierburile pe care le mănâncă?

Cred că am mai spus-o, dar e nevoie s-o repet des: 

În anul 2017 au mai rămas puțini oameni cărora chiar le pasă de preferințele tale sexuale, vestimentare sau alimentare. Nobody gives a flying fuck, really. Problemele apar atunci când vânturi toate aceste preferințe pe la nasul celorlalți, îi forțezi să te accepte și îi acuzi de homofobie și rasism dacă se arată agasați de atitudinea ta ostentativă.

Planeta începe să alunece pe o pantă periculoasă de la atâta corectitudine politică și habar nu am cum și când se poate schimba asta. Așa că până una alta nu ne rămâne decât să facem mișto, precum doamnele de mai jos, și să ne mai răcorim un pic măcar așa, până când și ironiile și satira vor fi interzise tot din prea multă corectitudine politică.

Cheers, ladies! Errr I mean, cheers everyone! Cheers, you 2 funny human beings! (Să fiu iertat dacă am jignit niscai extratereștri!) O:)
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?