Există cumva o campanie anti-Uber?

În România mă refer, că aici prin Londra chiar că n-am auzit pe nimeni care să-i denigreze. Nici eu de altfel n-am avut nicio problemă cu Uber-ul până acum. Dar mi se tot perindă prin news feed diverși bloggeri care ling în cur taximetriștii și atacă gratuit uberiștii, vezi aici și aici, așa că inevitabil mă întreb dacă băieții ăștia nu cumva sug puța pe bani, adică pe pișcoturi venite de la companiile de taxi. Dar în legătură cu duduia asta revoltată ce părere vă faceți?

Hai să vă spun ce părere mi-am făcut eu așa din scurt despre întâmplarea asta, presupunând că ar fi pe bune:

  • Dacă te-a furat un șofer Uber nu înseamnă că te-a furat Uber și nici că această companie e de rahat.
  • Gagica aia care și-a lăsat laptopul în taxi merită un premiu pentru prostie naivitate. Nu trebuia să fie furată, desigur, dar premiul se acordă chiar și așa.
  • Prietena ei, și anume gagica nr. 2 care a postat pe Facebook întâmplarea, primește premiul special al juriului tot la categoria prostie naivitate, pentru memorabila frază "Culmea ironiei, aplicația îi mulțumea pentru cursă". Am informații conform cărora IT-iștii de la Uber deja s-au sesizat și vor lansa în zilele următoare un update, aplicația devenind astfel capabilă să identifice când s-a produs un furt și implicit nu va mai trimite mulțumirile automate clientului furat. 
  • Una peste alta, toată povestea asta pute și asta nu din cauza presupusului furt.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?