Cum își promovează femeile (non) relațiile pe Facebook și Instagram

spoilednyc.com
Chiar nu e rachet saiăns, dar în cazul în care v-au scăpat mici detalii semnificative din zona asta facem lumină imediat. În general te prinzi imediat dacă o femeie are o relație serioasă sau nu din primul minut în care îi accesezi profilul și asta pentru că faza cu "dar eu nu pun poze cu viața mea privată pe net" reprezintă în cele mai multe cazuri o ipocrizie.O femeie care este activă online (este important de menționat că articolul de mai jos se referă doar la această categorie) va publica aproape fără excepție și imagini din viața ei privată și dacă din sutele sau miile de poze pe care le-a postat nu găsești niciuna în care apare cu un mascul înseamnă de regulă că acel mascul nu există (am enumerat mai jos niște posibile excepții).

Și astfel avem următoarele situații:

  • Femeia cu care (crezi că) te-ai cuplat care te roagă să nu postezi poze cu ea pe net. Și nici ea nu postează nimic legat de tine. Evident, ți-o va băga p-aia din paragraful de mai sus, vezi doamne viața ei privată nu e pentru ochii tuturor, dar ăsta poate fi primul tău red flag că nu te vede partenerul ei de cursă lungă. Cel mai probabil vei constata rapid că ai fost doar o aventură și vei vedea în curând cum viața domniței tale nu mai este chiar atât de privată când își va găsi masculul de care se va îndrăgosti și pe care-l va posta și tăgui prin toate locurile și în toate ipostazele. Prin urmare ajungem la:
  • Femeia care nu ratează nicio ocazie de a-și tăgui iubitul, până când ajungi să-i vezi numele ăluia mai des decât numele propriei iubite, aparține în general uneia dintre aceste două categorii: 1) chiar este extrem de îndrăgostită, la modul ăla în care dragostea te prostește; 2) este foarte nesigură pe ea și/sau posesivă și astfel își marchează teritoriul. Ca o paranteză, cei care-și pun la imaginea de profil o poză de cuplu, bărbați și femei deopotrivă, sunt ridicoli și n-ar strica dacă acea poză le-ar fi banată.
  • Femeia care se dă cu tine pe Facebook doar pentru a-și face fostul gelos. E oarecum opusul categoriei de mai sus, dar asta doar ca mod de acțiune, pentru că pe fond vorbim de același lucru (ea nu-i interesată de ceva serios cu tine). E o categorie tricky, greu de depistat. Te poți păcăli ușor pentru că inițial te vei entuziasma și vei interpreta gestul ei ca pe o dovadă că she digs you, dar poți mirosi că ceva nu-i în regulă dacă chestiile astea se petrec când abia v-ați cunoscut, dacă abuzează de ele și dacă motivele pentru a-ți da tag sunt realmente stupide.
  • Femeia care nu postează niciodată poze în care apare cu un bărbat, dar care face totuși aluzii subtile la el. Aici avem o categorie specială, iar explicațiile pot fi următoarele: 1) gagica e nebună, el nu există; 2) tipul este nasol / sărac / țăran / out of her league și se jenează cu el; 3) respectivul e doar un fuck buddy, dar ea ține neapărat ca planeta să știe că e iubită; 4) el o roagă să nu-l facă vedetă pe net. Ultimul punct este însă cel mai improbabil și apare numai atunci când respectivul se găsește în ceva program de protecție al martorilor, e persoană publică sau este însurat.
  • Femeia care prezintă tone de imagini cu ea, fie pe meleagurile natale, fie în călătorii interminabile, dar niciodată alături de un bărbat este 1) single; 2) lesbo; 3) combinată cu gagiul din programul de protecție a martorilor sau cu Jude Law (highly unlikely ). 
  • Femeia care apare într-o poză alături de mai mulți bărbați fără ca tu să-ți dai seama cu care dintre ei ar fi cuplată nu e de regulă cuplată cu niciunul dintre ei. Paradoxal este cel mai inofensiv tip de fotografie; niciun pretendent nu ar trebui să fie gelos atunci când o vede.
  • Femeia care apare în poze interpretabile alături de masculi, dar în a căror descriere specifică faptul că respectivul e cel mai bun prieten, un coleg sau ceva verișor. Ăste e semn clar că duduia e pe piață și nu vrea să-și deruteze pețitorii. Hooray și la atac, băieți!

Ghidul pare a fi complet. Mi-a scăpat ceva?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele