Am primit un cadou de la Francis Underwood

Dacă ești fan House of Cards știi cine e Frank Underwood. Dacă mai ești și atent la detalii eventual și pasionat de jewelry, ai remarcat că personajul poartă un inel, pe care l-a primit când a absolvit colegiul militar The Citadel. Frank își îngroapă inelul pe la începutul sezonului 2 și primește unul nou în dar de la Claire Underwood la finalul aceluiași sezon, atunci când devine președintele SUA. Probabil că poartă mai multe versiuni ale acestui inel pe parcursul celor 5 sezoane House of Cards de până acum. Și asta înseamnă că oricine își poate comanda o replică foarte reușită.

Dacă vrei și tu unul, te sfătuiesc să eviți eBay și Amazon (sunt numai copii nereușite pe acolo) și să optezi pentru așa ceva. Eu l-am primit acum câteva zile și pot spune că arată și se simte excelent. De altfel te prinzi din imaginile de pe site că e o piesă faină. E un inel statement, cu personalitate. Deși în ultimii 15 ani și mai bine am purtat numai argint, indiferent că vorbim de cercei, lanțuri, brățări sau inele, și aș fi putut opta pentru varianta silver a inelului lui Francis, am preferat sterling silver-ul în varianta golden pentru a respecta originalul din film. Unde mai pui că mai nou cică putem încălca regulile și nu mai e de neconceput să amesteci aurul cu argintul.

În altă ordine de idei, momentan încerc să vând pe eBay două inele din argint pe care nu le mai port (dacă le vrei sau știi pe cineva dă-mi un semn):


Îmi voi păstra însă inelele de roacăr (sau de Al Pacino), din stainless steel. Mi le-a dat coana mare, regina, așa că au o mare valoare simbolică:


Noh, serios acum, evident că depinde de cum te îmbraci și unde te prezinți când îți alegi accesoriile.

Knock knock!
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele