Simona Halep ne-a demonstrat încă o dată că nu are stofă de mare campioană

metro.co.uk
Bă, deci nu cred. Tocmai draftam articolul în care urma să o felicit pe Halep și să spun că în sfârșit a venit momentul în care avem motive să ne extaziem în privința ei. Grand Slam + locul 1 mondial în tenis? Sportul românesc, nu doar tenisul, nu a mai avut parte de un astfel de succes de foarte mulți ani. Și totuși ce s-a întâmplat? Inimaginabilul și inacceptabilul, astea s-au întâmplat. Eșecul mioritic tipic românesc se pare că ne urmărește implacabil.


Să recapitulăm:

Finala Roland Garros 2017. Simona Halep joacă împotriva locului 44 mondial, o puștoaică exaltată din Latvia care nu a câștigat niciodată un turneu. Williams și Sharapova nu mai sunt în peisaj. Dacă nu acum, atunci când?

Simona câștigă primul set.

Simona conduce cu 3-0 în setul 2 și are 3 mingi să facă 4-0.

Wait. What?

Da, meciul e practic jucat. Dar Ostapenko revine cumva și câștigă setul. Nu-i nimic, se bate oricum singură, are un număr incredibil de greșeli neforțate.

Setul 3. Simona conduce cu 3-1. All good. Știam noi că nu poate pierde meciul ăsta, ce plm.

Wait. Not quite.

Micuțul energizer bunny din Latvia revine iar și câștigă cu 6-4. Jelena Ostapenko este noua campioană de la Roland Garros.

Bă, ești nebun? Hai las-o-n puța goală! Repede, să trimită careva un echipaj de paramedici să-l resusciteze pe CTP în studiourile ProTV, unde înțeleg că a comentat meciul, declarând fetișist națiunii că vrea să-i lingă picioarele și adidașii Simonei. Sau, și mai bine, să-i înfigă niște perfuzii în cap, că deja aberează grav. Prea multă masturbare cu pozele și clipurile Simonei dăunează. Deși, cine știe, poate că trebuie să scăpăm cumva de aceste eterne blue balls pe care care ni le generează constănțeanca asta și psihicul ei labil.

later edit: Între timp pagina Facebook a lui CTP a editat titlul inițial al postării ("Nu i se poate reproșa nimic Simonei pentru finala pierdută"), realizând probabil cât de inept era.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele