Muviz #411

Adică de pe ecrane adunate:

heyuguys.com
Jawbone este un film cu box tras la Londra, avându-l în prim plan pe Ray Winstone. Jucat foarte bine, dar povestea pare cam subțire. Din câte am înțeles este un film tribut. Nota 7.

Pe Keanu Reeves tocmai l-am văzut la pachet în două filme. În The Whole Truth este din nou avocat, însă nu vă entuziamați. The Devil's Advocate e la două decenii distanță, la propriu și la figurat. Filmul ăsta suferă la capitolul scenariu și regie și pare dat pe repede în punctul culminant, ca un orgasm ratat. Explicațiile sunt sumare și seci. Probabil că realizatorii se grăbeau să plece în vacanță. Mai mult decât atât, Renée Zellweger îmbătrânește urât. Sorry, hun. Nota 6 cu indulgență. Iar despre John Wick 2 ce naiba să spunem? E ca un shooter pe calculator în care orice exagerare este permisă. Nu are sens să te întrebi prea multe despre acest film. Nota 5.

Și pe această Teresa Palmer am văzut-o recent în două filme. O remarcasem acum câteva luni în Hacksaw Ridge. Din păcate Berlin Syndrome este tras de păr și te cam pierde de la jumătate încolo, în ciuda premisei interesante, iar Lights Out este un horror odios, la propriu și la figurat. Și cât se poate de clișeistic. (Am tot zis că nu mă mai uit la porcăriile astea și nu știu de ce încă o fac). Acordăm notele 6 și 4 celor două filmulețe cu Teresa.

Uite, Get Out este un horror reușit (deși se încadrează la thriller mai degrabă). Cronicile pozitive sint îndreptățite. Nota 7.

Zmeura de Aur se acordă filmului Kill'em All cu Van Damme. Am spus tot ce era de spus? Maestrul (artelor marțiale) făcuse un film decent în urmă cu câțiva ani și am zis să-l încerc și pe ăsta, dar în mai puțin de 10 minute realizezi că este foarte prost și renunți.

Weekend fain.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)