Ce seriale mai urmărim #4

Hai că, de bine ce ziceam că urmăresc destule seriale și nu e cazul să mă apuc de altele, până la urmă am comis-o. M-am înhămat la două seriale noi, pe care le urmăresc în timp real, din care am văzut până acum câte două episoade de căciulă.

Fearless este tras pe aici prin North London și o are în rolul principal pe soția lui Damian Lewis, Helen McCrory, pe care am remarcat-o în Peaky Blinders. Pare o femeie și o actriță dată dracului; remarc la ea și în acest serial aceeași personalitate foarte puternică pe care o emană prin toți porii. Are prea puțin de a face cu personajele jucate, e clar că așa e ființa asta în viața reală. Serialul vorbește despre teroriști și ISIS, așa că este bine înfipt în realitatea momentului.


The Loch m-a teleportat instant în minunata Scoție, pe care am vizitat-o acum 4 ani. Avem aici un serial cu un criminal în serie care acționează în zona celebrului lac cu presupusul monstru. Parcă filmele astea cu serial killers dau întotdeauna mai bine când acțiunea are loc într-un orășel liniștit, departe de lumea dezlănțuită, nu-i așa? În unul dintre rolurile principale o puteți remarca pe Siobhan Finneran din Downton Abbey.

Așa că bine c-am terminat deja Homeland și House of Cards, pentru că acum urmăresc practic 7 seriale britanice în același timp. Plus Twin Peaks, la care încă n-am renunțat. (Holy shit, cam multe ) Ne auzim mâine cu o nouă serie de filme.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele

Vă amintiți discuția legată de copiii din restaurante?