Muviz #406

Chiar nu mai aveam nevoie de încă o dovadă că spaniolii fac filme foarte bune, dar iată că ea a venit și se numește Contratiempo. O să-l urmăriți cu sufletul la gură, vă garantez. Nu văd de ce filmul ăsta ar merita o notă mai mică de 9.

caratulasdecine.com
Un homme à la hauteur (adică Up for Love) reprezintă un remake al unui film argentinian și înainte de toate trebuie să vă liniștesc: Jean Dujardin are de fapt 1.82 înălțime și a fost băgat la apă cu ajutorul efectelor (evidente de altfel), pentru a deveni piticotul perfect de care se îndrăgostește frumoasa Virginie Efira, pe care nu știu cum de n-o remarcasem în Elle. Drăguț filmul, nota 7.

Apropo de atras atenția, această Zoey Deutch pare interesantă însă nici bătut nu mă voi uita la Dirty Grandpa (pentru acest film lui De Niro i-ar trebui retras Oscarul) și nici la Why Him?. Pe Zoey tocmai am văzut-o în Before I Fall, un film despre o adolescentă care trăiește aceeași zi într-un loop infinit (da, am mai văzut din astea) și care parcă nu merită mai mult de nota 6.

Spre mirarea mea nu am reușit să văd Their Finest, deși avea absolut toate premisele pentru a mă face să-l urmăresc cu interes până la capăt (Londra de epocă, WW2 și Gemma Arterton), dar îi lipsește zvâcul și deși am făcut 3 încercări să-l văd n-am reușit să trec de minutul 30.

După cum spune un personaj din acest film, "real life with the boring bits cut" - asta ar trebui să reprezinte filmele. Însă în cazul meu Their Finest a fost plin de boring bits, da' poate o să vă placă vouă.

Numb e un thrilleraș exagerat, ușor disturbing și cu scenariu slăbuț, prin urmare nu vi-l recomand. Nota 5.

Eu până una alta mă întorc la seriale că am treabă multă acolo.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele