Motive pentru a simpatiza cu West Ham United

Absolut subiective și superficiale, desigur:

  • Ca londonez te uiți în jur și vezi Arsenal și Chelsea care-s prea cliché (și din nou Arsenal prea Wenger), ai Tottenham care-s prea țigani (trust me, I know), Crystal Palace, Milwall și Fulham care-s prea mici. Și West Ham parcă îți face cu ochiul: au câștigat trofee europene, dar n-au fost niciodată campioni în Anglia. Multă tradiție, palmares decent, loc de mai mult, suporteri devotați.
  • Au un manager tânăr și ambițios, care mai și cântă la chitară într-o trupă rock. El se numește Slaven Bilić.
soccerbible.com
  • Am spus noul stadion? London Stadium, adică arena olimpică ce a fost gazda jocurilor din 2012, este o bijuterie. Ia priviți aici cum s-a transformat în ultimii ani. Nu mai pot sta prea mult timp departe de ea așa că mi-am luat bilet la mondialele de atletism din august, dar e posibil să o vizitez chiar mai devreme. Într-adevăr, din punct de vedere tehnic nu reprezintă arena perfectă pentru fotbal, având tribunele departe de gazon, dar sunt convins că echipa se poate adapta aici. Cum naiba să n-o faci, când ai atmosfera și:

  • Imnul ăsta, cântat așa cum vedeți mai jos. M-a impresionat mai mult decât celebrul You'll Never Walk Alone al lui Liverpool și prin urmare la toamnă e musai să mă prezint la un meci al ciocănarilor.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Viitorul protestelor legate de climate change este asigurat