Motive pentru a simpatiza cu West Ham United

Absolut subiective și superficiale, desigur:

  • Ca londonez te uiți în jur și vezi Arsenal și Chelsea care-s prea cliché (și din nou Arsenal prea Wenger), ai Tottenham care-s prea țigani (trust me, I know), Crystal Palace, Milwall și Fulham care-s prea mici. Și West Ham parcă îți face cu ochiul: au câștigat trofee europene, dar n-au fost niciodată campioni în Anglia. Multă tradiție, palmares decent, loc de mai mult, suporteri devotați.
  • Au un manager tânăr și ambițios, care mai și cântă la chitară într-o trupă rock. El se numește Slaven Bilić.
soccerbible.com
  • Am spus noul stadion? London Stadium, adică arena olimpică ce a fost gazda jocurilor din 2012, este o bijuterie. Ia priviți aici cum s-a transformat în ultimii ani. Nu mai pot sta prea mult timp departe de ea așa că mi-am luat bilet la mondialele de atletism din august, dar e posibil să o vizitez chiar mai devreme. Într-adevăr, din punct de vedere tehnic nu reprezintă arena perfectă pentru fotbal, având tribunele departe de gazon, dar sunt convins că echipa se poate adapta aici. Cum naiba să n-o faci, când ai atmosfera și:

  • Imnul ăsta, cântat așa cum vedeți mai jos. M-a impresionat mai mult decât celebrul You'll Never Walk Alone al lui Liverpool și prin urmare la toamnă e musai să mă prezint la un meci al ciocănarilor.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele