Mind the App #51

Prea des nu postez eu la topicul ăsta pentru că-s foarte selectiv cu aplicațiile pe care mi le instalez. Și uite așa am mai descoperit doar vreo 3-4 care mi-au captat atenția în ultimele 7 luni.

Gif Me! este recomandat pasionaților de gifs, evident, și este cu mult peste simplistul Boomerang de la Instagram (pe care mi l-am și dezinstalat cu ocazia asta). Îți oferă multe posibilități creative, de la durata totală la durata și ordinea frame-urilor, ai opțiuni de loop și reverse, diverse filtre, poți exporta gif-ul direct pe Instagram și Facebook și îl poți salva în telefon fie ca .jpg sau .mp4. Eu m-am prostit puțin cu el aici și aici.

N-am trădat de tot aplicațiile adiacente Instagram, așa că la sugestia sorellei mi-am instalat Layout, pentru că până acum nu găsisem niciun app pentru colaje foto care să mă mulțumească. Ăsta este exact ce trebuie.

Wallrox a devenit între timp singura mea opțiune în materie de wallpapers, pe care obișnuiesc să le schimb foarte des.

Deși nu mai e de mult timp cea mai bună echipă din Anglia, Arsenal FC oferă în schimb cel mai bun app original dintre toate cluburile de top de pe aici. Asta dacă ești fan sau doar follower (așa cum sunt eu).


Și dacă data trecută v-am recomandat un site unde puteți urmări practic live orice eveniment sportiv pe care nu-l puteți vedea în grila voastră de programe TV, ei bine, uitați de el. Între timp am găsit alte două care se văd mult mai bine. Aici și aici. De exemplu, pe sport365.live am văzut la calitate ireproșabilă (imagine & stream) senzaționalul meci de box de sâmbătă seara, dintre Anthony Joshua și Wladimir Klitschko.

Enjoy!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele