Radu Alexandru scrie bine, dar tot un gherțoi complexat rămâne

Iar asta a fost foarte ușor de demonstrat aseară. Numai ce l-am ironizat pentru un articol jenant de pe al său blog, în care lua apărarea jegoșilor taximetriști bucureșteni, susținând că 9 din 10 sunt oameni mișto și că e vina noastră de fapt atunci când suntem țăpiți și insultați, că mi-a și răspuns ca un adolescent mârlan și complexat, care în lipsa unui contraargument alege să spună că o fute pe mă-ta. Sau, exact în stilul unuia ca Mircea Badea, care atunci când îl ataci te face imediat băsist, așa și acest mucea îți spune că neapărat cauți atenție și publicitate dacă îl ironizezi, altfel de ce oare ai putea face asta,  doar se subînțelege că el gândește și scrie perfect!

E foarte simplu și amuzant să-l faci pe un astfel de puțoi să-și dea arama de față. Și nici măcar nu e nevoie să te cobori la nivelul lui pentru asta. Priviți:


Acuma să fim bine înțeleși, eu joc fair și am recunoscut din titlu: omul scrie bine, îl urmăresc de mulți ani, l-am citat aici pe blog de multe ori și probabil că o s-o fac și în continuare. Din 20 de articole pe care i le citesc probabil că rezonez cu 19. Dar din când în când îl scrie și pe al 20-lea, cum ar fi ăsta în care îi linge în cur pe taximetriști, de departe cea mai mizerabilă speță prestatoare de servicii din România, așa că e legitim să te întrebi care e interesul lui în treaba asta.

În fine, poate că voia să facă un pic de trolling numa'. Dar tot un gherțoi rămâne. Și da, cred și acum că mă citește pe ascuns și-mi fură ideile.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?