Câteva clipuri filmate prin Muswell Hill

De alții, nu de mine. Le-am descoperit pe YouTube și m-am gândit că altfel puteți percepe acest cartier dacă vedeți și imagini în mișcare, nu doar fotografii. Veți observa că localnicii vorbesc despre community, villagey & cosmopolitan feeling, character & family friendliness, lots of schools, restaurants & shops, adică practic aceleași particularități pe care le are și Crouch End.

Degeaba se stresează unii că se construiesc zgârie-nori cu nemiluita în zonele centrale și de business și că, vezi doamne, aspectul și spiritul Londrei sunt afectate. Vibe-ul autentic al orașului nu se va pierde niciodată în aceste villages cum sunt Crouch End și Muswell Hill. This is as Londonish as it gets.

Acest prim clip este făcut pentru a vinde proprietăți în zonă, dar asta nu înseamnă că este fals și nici măcar exagerat.După aproape doi ani și jumătate în Londra încă mă așez pe locul din față de la etajul autobuzului. Iată de ce:Cam așa arată o cursă cu mașina din Crouch End în Muswell Hill. La un moment dat șoferul trece chiar prin fața apartamentului meu:Sper că v-au plăcut imaginile și că ați reușit să captați cât de cât spiritul acestor cartiere din North London. Vă las acum pentru că vreau să-i trimit acelui Rowland Slinn o scrisoare de intenție și un CV.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)