Smartphones: Cu prezervativ sau fără?

După un an în care și-a îndeplinit scopul fără probleme, țipla protectoare a telefonului meu a început să dea semne de oboseală. Mai exact să se dezlipească pe la margini și să facă bule de aer, prin urmare am dat-o jos. Pentru că posed un telefon pe care se pare că doar eu și alți 5 umanoizi îl mai au îmi este de fiecare dată foarte greu să găsesc accesorii pentru el.

Poza asta nu-i face totuși dreptate Nexus-ului meu
Dar eBay îți rezolvă orice problemă, prin urmare mi-am comandat un screen shield care n-a ajuns. Eh, era foarte ieftin așa că mi-am comandat încă unul care era prost. Mother of fuck. M-am enervat și m-am documentat puțin, prin urmare mi-am comandat de pe Amazon de data asta două bucăți Premium Tempered de la Omotion. Adică din aia anti-bombă atomică: dacă apasă Trump butonul, singurele entități care rămân intacte pe o rază de 1000 de km sunt bacteriile și telefonul tău. Pachetul mi-a ajuns în 24 h, toate bune și frumoase, numai că nu prea mai vreau să folosesc acest prezervativ. Îmi place fără.

Telefonul arată mai apetisant acum, dar e drept că e și mult mai delicat la atingere. Sticla pare a fi solidă și nu s-a zgâriat deloc (doh, asta desigur nu înseamnă că nu s-ar putea zgâria oricând) și una peste alta parcă nu-mi mai vine să-i pun folia aia, așadar momentan o țin într-un sertar just in case. Am mai și citit diverse reviews pe net care spun că nu prea ar mai fi nevoie de protecție pentru telefoanele de ultimă generație. Și am văzut și asta. Așa că numai din pură curiozitate vă întreb și pe voi:

Condom or bareback?


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics