Despre Lorena Lupu și Raluca Jensen, aceste Madonne ale internetului românesc

Bă, recunosc că până de curând nu știam cine-s astea. Dar îmi tot apăreau în feed pentru că diverși amici le dau like. E drept, nici acum nu știu prea multe despre aceste ființe, în afara faptului că sunt niște pizduțe vulgare cu blog, mari militante, protestare, implicate social, din astea. Dar e suficient pentru a trage niște concluzii. 

Înainte de toate, hai să oferim și link-uri, pentru a comenta cu materialul pe masă. Deci avem așa:

Lorena Lupu - Facebook / Blog

Raluca Jensen (asta chiar are nume de star porno, așa s-a nimerit) - Facebook / Blog


Ok. Ce au în comun aceste priMadonne? Au jdemii de followers în social media, sunt anti-PSD, anti-sistem, anti-corupție and shit (ceea ce e foarte mișto, să fim bine înțeleși), au pula și muia în bot la ordinea zilei și, atenție, se plâng că primesc jdemii de insulte și propuneri indecente de la inculții și labagiii de pe internet.

Cu alte cuvinte, ați înțeles voi deja, umblă cu decolteu și în cracii goi noaptea printr-un cartier rău famat și se miră că masculii în călduri se iau de ele, ba că le mai și violează. Și nu, asta nu înseamnă că trebuie violate sau înjurate pe net, dar..

De ce oare o femelă care afișează un comportament ostentativ și vulgar și care e mereu cu pula în gură are pretenția să fie respectată? Asta chiar nu pot înțelege. Culegi ce semeni, mademoiselle. Genul de limbaj cu care faci paradă îți atrage fie pensionari patriotarzi pesediști idioți care te vor face curvă și care te-ar da afară din țară, fie labagii latenți care te vor susține, îți vor da like & share, îți vor și comenta probabil și se vor freca în draci atunci când le vei da un reply amărât (ca ăsta, de exemplu). Dar în concepția lor tot o târfă ești, chiar dacă nu afirmă asta. Doar material de labă și nimic mai mult. Ai vreun dubiu aici? Ah, știu, oricum nu-ți pasă. Right.

O mămică realmente modernă!

Înțeleg că această Raluca Jensen și-a pozat copilul cu o pancartă pe care scria "Muie PSD". O spune chiar ea pe blog. Wow. So cool, nonconformist, feminist, open-minded și așa mai departe, nu? Și mai înțeleg că a protestat în Suedia de una singură chiar, după cum se vede în poza asta. Oare sunt singurul care e convins că a stat așa doar pentru poză și apoi a plecat, fiind implicit doar o cerșetoare de atenție pe Facebook? I wonder.


Cam asta e ideea, nu are rost să ne lungim. Acum voi posta acest articol la ele pe wall, curios fiind care va fi prima care-mi va da un reply la sânge în limbaj specific.   Apropo, Madonnele sunt prietene pe Facebook.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics