Ce seriale mai urmărim

Sau, altfel spus, iată la ce seriale mă uit eu zilele astea. 

Homeland a ajuns deja la episodul 6, adică la jumătatea sezonului 6. Ancorat în prezent și surprinzător ca întotdeauna. Niciodată nu m-a dezamăgit.

filmandtvnow.com
Downton Abbey m-a cucerit total și am deja senzația că locuiesc cu boierii la conac. Am terminat sezonul 3 (din 6) și am decis să iau o pauză, pentru că am multe filme de văzut, bașca faptul că va fi și mai incitant când voi relua serialul. Am multe personaje favorite, dar aș plusa pentru Mrs. Patmore și Daisy, cu ale lor scurte dar delicioase apariții. 

The Crown este un serial top class, dar abia la anul vom avea sezonul 2 (ultimul, din câte înțeleg).
Dă-mi-l pe Tom Hardy în Londra de epocă foarte bine recreată și deja m-ai făcut extrem de curios. Să nu mai vorbim de review-urile la superlativ care consideră Taboo un serial genial. Din păcate însă pe mine nu m-a prins deloc și am renunțat pe la episodul 3. 

House of Cards ne obișnuise să apară prin februarie dintr-o bucată, fiind distribuit online de Netflix. Nu vă panicați, apare și anul ăsta, numai că pe 30 mai

Twin Peaks revine după 25 de ani tot pe la sfârșitul lunii mai. Este senzațional că Lynch a reușit să regrupeze același cast, cu foarte mici excepții. Din păcate una dintre absențe va fi bifată chiar de senzaționalul personaj Killer BOB, jucat de Frank Silva, care a murit în anii '90. Oricum, va fi foarte interesant. Și da, superba Mädchen Amick va fi în serial!

Weeekend fain.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics