Discuția despre câți au fost în piață

Este, desigur, îngrozitor de ineptă. Sincer vorbind, nici mie nu-mi vine să cred că au fost 300.000 de oameni acolo, adică trei stadioane Camp Nou umplute până la refuz. Dar nu o să mă apuc acum să fac calcule și demonstrații matematice ca toți loserii patetici pe care i-am văzut ieri pe net, preluați de alți loseri la fel de lamentabili cum ar fi acest colosal monument de ridicol, ticăloșie și slugărnicie care a devenit Mircea Badea

Contează oare dacă au fost 300.000, 200.000 sau 150.000?

Câtuși de puțin. 

Toată planeta a văzut această imagine și nu e nevoie de calcule pentru a realiza că în România n-au mai fost niciodată atâția oameni la un loc în istoria modernă.
Acești mici Einsteini onaniști pasionați de exactitatea matematică sunt exact ca un soț care, atunci când soția îi vine acasă de la amant cu un zâmbet tâmp pe toată fața după cea mai tare partidă de sex de care a avut parte în ultimii (să luăm la întâmplare o cifră) 27 de ani, îi spune acesteia "Eh, nu-l mai lăuda atâta și nu-mi scoate ochii că o are de 20 de cm. L-am văzut eu la nudiști, e cam de 17, nu de 20".

Mărimea contează, postacilor, dar cifrele mai puțin. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics