Am trecut pe țigara electronică

Acum vreo lună am renunțat la rollies și m-am gândit să încerc un e-cig. Ajunsesem la acel moment în care țigările pur și simplu nu mai intrau. A fost ca la o beție: am atins acel punct după care nu ar mai fi fost fun. Prin urmare am optat pentru un Vype eStick, pentru că în cazul meu, nefiind vorba de dependență de nicotină și doar chestie de gestică, țigara electronică e musai să arate ca una normală (alea gen trabuc / tub / mini-canistră, care sunt la modă, don't do the trick for me).

My new smoking kit
Concluzii după o lună? Nu cred că mai revin vreodată la țigările clasice. Deși inițial n-aș fi zis, asta electronică e mai plăcută din multe puncte de vedere. O poți folosi oriunde (bine, nu chiar prin toate localurile, e de bun simț să întrebi înainte dacă ai voie), dar poți pufăi oricât în casă fără să lase nici cel mai mic miros, nu-ți împute hainele, nu-ți încarcă plămânii (e pe bază de abur și nu de fum, toată lumea știe). Cred că este surogatul perfect pentru un viciu abandonat (deși și ăsta tot viciu este până la urmă), pentru că practic fentezi acel regret cum că ai fi renunțat la o plăcere atunci când te lași de fumat.

Trebuie menționat că eu nu am fost niciodată un fumător pursânge, unul din ăla care nu poate rezista două ore fără să-și aprindă o țigară. Ba rezistam foarte bine si 10 zile la rând, nu era o problemă. Dacă ești și tu ca mine, țigara electronică chiar e o alternativă perfectă, însă din câte am auzit pentru un fumător pasionat lucrurile nu mai stau așa.

Singura problemă cu acest Vype eStick s-a dovedit a fi faptul că nu găsesc pe nicăieri acele tips cu lichid. Am căutat peste tot, e jale. Toți spun că nu prea se mai caută și că toată lumea folosește tubul și mini-canistra. Când am văzut că nici măcar în Soho sau în Camden nu dau de ele mi-am comandat de pe eBay. Guess what? E soluția perfectă. La două zile după ce le comand le am în cutia poștală.

E drept, când treci pe e-cig nu mai poți cere un foc unei tipe pe stradă (și nici ea ție), dar până la urmă o poți întreba: "Ai cumva un cablu USB la tine să-mi încarc țigareta?" 


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics