The Londoner #156

Adică de prin metropolă adunate, la trecerea dintre ani:

  • Am petrecut al treilea New Year's Eve în Londra, exact așa cum l-am petrecut și pe al doilea. O prietenă din Cluj m-a vizitat pentru câteva zile și am mers în The Queens Pub din Crouch End (celebru pentru că aici își făceau veacul Annie Lennox și Dave Stewart), fără a rezerva și fără a planifica nimic în avans. Ne-am hotărât cu câteva ore înainte când am aflat că e intrare moca și muzică din anii '80 (și ce mișto a fost, cu mult peste rahaturile care se ascultă în acest deceniu). La miezul nopții am fost sus pe deal la Alexandra Palace de unde am putut vedea cum artificiile au început să explodeze în metropolă, ca niște mici vulcani silențioși care erup din pământ. 
  • Pentru că George Michael locuia în Highgate Village, undeva la vreo 30 de minute de mine, ne-am plimbat pănă acolo să căscăm gura. Impresionant tributul fanilor. Îi acoperiseră până și Range Rover-ul (parcat în fața casei) cu flori și mesaje. Încă sunt afectat de dispariția acestui mare artist și gentleman. I-am urmărit mai multe interviuri în ultima vreme și ce să zic? Mare pierdere. 
  • Nu știu dacă își amintește careva, dar eu am un big rush hour crush. Am scris despre aici, în urmă cu exact 3 luni. Nu vreți să știți câte chestii am încercat în timpul ăsta. Am căutat-o pe Facebook pe grupurile locale din Crouch End, pe Instagram (unde chiar eram convins că o găsisem dar ghinion, nu era ea), pe Craigslist și naiba mai știe pe unde. Și da, am abordat-o în stație și am schimbat câteva cuvinte, dar de atunci (mid November) nu am mai văzut-o. Mă simt exact ca în filmul Serendipity. Săptămâna asta am dat în sfârșit un anunț și în ziarul matinal de la metrou și mi l-au publicat instant (deși mă gândesc că trierea e drastică, se publică doar 5-6 anunțuri pe zi, dar eu sunt băiat cu condei). Apropo de băiat, nu eu m-am semnat "boy" în anunț, asta e de la ei. 😋 Rămâne de văzut dacă voi mai da peste această minunată ființă, însă până una alta radarul meu rămâne în alertă. Între timp am postat captura cu anunțul din ziar pe un grup din Crouch End și văd că are un succes senzațional. Cumva cumva trebuie să ajungă și la destinatar, toate energiile sunt puse în mișcare!

Aud că România e sub nămeți, așa că vă urez distracție plăcută în săptămânile care urmează. La Londra nu ninge. 😎

Iată câteva poze făcute zilele astea.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"