Muviz #390

Hai să începem cu acest Hacksaw Ridge făcut de Mel Gibson, pe care îl laudă la extrem toată lumea. "Cel mai tare film ever! Cel mai tare film de război făcut vreodată! Cel mai bun film al anului!"  Am parcurs 12 pagini de reviews și nu am dat de una care să nu fie la superlativ. Pentru că nu prea mai am la ce să mă mai uit și totodată cedând ispitei generate de aceste reviews, am acceptat să descarc un DVD Screener, deși nu mă uit aproape niciodată la așa ceva (și vă sfătuiam să procedați întocmai în urmă cu fix doi ani). Revenind la filmul în sine, vă spun doar atât: Hacksaw Ridge e un film foarte mișto, dar nici pe departe cel mai bun film de război făcut vreodată sau alte căcaturi exaltate de genul ăsta. Și vă asigur că nu e de vină screener-ul pentru impresia asta. Mă gândesc serios că paginile alea cu reviews de pe IMDb sunt măsluite. Nota 7. 

The Girl on the Train este făcut după o carte, diferența majoră fiind că acțiunea din roman este plasată în Anglia, pe când cea din film în SUA. Bolnăvior pe alocuri și nu neapărat genul meu de poveste. Emily Blunt joacă însă foarte bine. Nota 7. 

Nu înțeleg de ce un actor de talia lui Sir Anthony Hopkins joacă într-un thrilleraș de câteva parale, așa cum este Collide. Sincer nu pot să înțeleg. De altfel până și prezența lui Felicity Jones m-a surprins aici. Nota 5.

Jack Reacher: Never Go Back este sequel-ul celuilalt Jack Reacher, cum ar veni. Acțiune palpitantă, scenariu și scene trase de păr la extrem, poveste previzibilă și cam atât. Nota 6. 

The Hollow Point m-a plictisit și nu am fost în stare să urmăresc firul poveștii. Cu un ochi butonam telefonul și cu celălalt mă uitam cum își mai împrăștie ăia creierii pe ecran. Nota 5. 

Nici The Morning After nu reușește ce-și propune și devine forțat și plictisitor. Avem aici mai multe cupluri prezentate în dimineața de după, toate în situații stânjenitoare. Ce să-ți spun. Nota 5. 

M-am apucat de Dowton Abbey (sunt la episodul 5 din primul sezon), asta pentru că după mai bine de doi ani de UK am devenit interesat de tot mai multe filme și seriale britanice (majoritatea de epocă). Avem aici un fel de The Remains of the Day transformat în serial, nu așa de bun ca The Crown (care mi-a plăcut foarte mult), dar cu siguranță demn de a fi urmărit. 

Pam pam.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)

Love & Tactics