România sodomizată

Știu, ne-ai tot futut la cap să votăm și eu îți tot spuneam că îți pierzi vremea. Dar tu nu și nu, naivule, flacăra revoluționară și spiritul civic ardeau cu patos în tine. Știai tu că ăia nehotărâți și scârbiți de clasa politică ar vota exact așa ca tine și astfel v-ați putea bate cot la cot cu babele crăcănate, analfabeții și moldovenii care votează PSD. Sau poate că sperai că Nicolae Dănuț ăla va scoate un procentaj cât mai mare, ca să nu fie sodomizată pesedizată România chiar așa de crunt. 

Dar uite că este. Și oricât tineret ar fi venit la urme tot PSD-ul câștiga alegerile. Până nu se mai schimbă încă vreo două - trei generații PSD-ul va continua să sodomizeze România. Există doar două chestii care ar putea zgâlțâi din temelii felul în care românul votează:

1. Votul nu ar mai trebui să fie universal, adică prostul și incultul nu ar trebui să aibă drept de vot (am mai discutat despre asta aici și aici, iar ideile lui Dan postate în comentariile celui de-al doilea articol sunt foarte bune). Nu se va ajunge însă la o astfel de emancipare politic-incorectă decît după ce alte nații occidentale o vor atinge înaintea noastră.2. Absenteismul (adică scârba) ar trebui să fie atât de mare încât alegerile să fie declarate nule. 

În rest, vorbim doar despre o eternă labă. Vei veni și peste 4 ani să-mi faci aceeași propagandă redundantă și să mă îndemni să-l votez (absolut inutil) pe Nicolae Dănuț ăla, pentru că pare el mai hipster așa și mai autentic. Dar la fiecare tânăr frumos din tabăra ta inteligentă care votează cu hipsterul apolitic există 3-4 babe și moși care-l preferă pe Dragnea pentru că le dă ulei și zahăr. Însă tu vei spera în continuare că poți schimba țara cu un vot. Și astfel tot nu vei fi învățat nimic nici atunci. Și tot în România vei locui. Așa că, într-un fel sau altul, tu chiar meriți această furie roșie pesedistă care tocmai s-a abătut și mai furioasă asupra curului tău.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona