Muviz #388

Începem cu The Hollars, un dramedy reușit care m-a făcut să râd pe alocuri. Filmul este regizat de John Krasinski, de altfel actorul principal, însă o mențiune specială merită Margo Martindale, care face un rol de nominalizare Oscar. Mary Elizabeth Winstead apare din păcate într-o singură scenă. O ador pe această ființă. Nota 7.

cloudpix.co
Tot pe ideea fiului rătăcitor care vine în vizită acasă, întâlnită și în The Hollars, este construit și The Daughter. Aici am revăzut-o cu plăcere pe Miranda Otto, care m-a cucerit în ultimul sezon Homeland, însă din păcate au "omorât-o" deja acolo. Nota 7.

Deci da, ea este Miranda 💓 (iartă-mă, Mary Elizabeth!)

Am văzut și The Accountant cu Ben Affleck și hm, n-a fost cine știe ce. Anna Kendrick începe să-mi devină simpatică (apare și în The Hollars). Nota 7.

Inferno este făcut după romanul lui Dan Brown și păcătuiește destul de grav la final, deviind semnificativ de la ce a scris autorul. Păcat, lucrurile evoluaseră decent până la acel punct. Felicity Jones e o scumpică. Nota 6.

Incarnate cică e un film cu exorcizări care nu sunt de fapt exorcizări. Mi-a plăcut însă faptul că s-a marșat pe ideea conform căreia "totul e în capul tău și dacă nu crezi în ceva acel ceva nu există". Principiu universal valabil. Nota 6.

Rămânem în zona ocultă cu The Autopsy of Jane Doe. E bine făcut, te menține curios și speriat până la final. Își merită rating-ul de pe IMDb, deci nota 7.

Încheiem cu două filme la care n-am rezistat, prin urmare vă sfătuiesc și pe voi să nu vă pierdeți vremea cu ele. Into the Forest este plictisitor și lipsit de logică, iar Blair Witch se vrea un sequel al filmului din 1999 însă te prinzi din start că e lame și renunți să-l mai privești chiar înainte să înceapă sperieturile.

Gata, fug la avion. În drum spre Londra voi urmări probabil câteva episoade din The Crown, pentru că am rămas în urmă.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona