Muviz #386

Tocmai am văzut Sully în regia neobositului Clint Eastwood și mă declar mulțumit. Filmul nu exagerează și nici nu bate apa în piuă, iar povestea este impresionantă. Ea s-a lipit cumva de memoria mea afectivă și pentru faptul că miracolul de pe Hudson a avut loc la 3 luni după ce am vizitat New York-ul. Tom Hanks și Aaron Ekhart se prezintă foarte bine în rolurile principale. Nota 8.


Așteptam cu interes Jason Bourne, al 5-lea film al seriei (însă doar al 4-lea cu Matt Damon în rolul principal). Acțiunea este ca de obicei foarte alertă și filmul te poartă prin mai multe colțuri ale lumii, într-un clasic James Bond style (Atena, Berlin, Londra, Las Vegas). Alicia Vikander și Vincent Cassel colorează frumos distribuția. Nota 7.

Iată în sfârșit și un film decent cu Robert de Niro, după toate porcăriile prin care s-a perindat în ultimii ani: Hands of Stone. Poveste adevărată, box și toate cele. E film pentru băieți. Nota 7.

Nerve vrea să ne arate cum am ajuns tot mai dependenți și controlați de lumea virtuală, dar (ca de obicei în cazul unor astfel de filme) exagerează. Nota 6 cu indulgență. Idem și pentru I.T., numai că aici avem de a face cu un stalker. Nici Pierce Brosnan nu poate face prea mult într-un astfel de film. 6 cu indulgență.

Știu că de la filmele cu Jason Statham nu trebuie să avem pretenții, dar Mechanic: Resurrection este de-a dreptul laughable. Mă mir că Tommy Lee Jones a acceptat să apară în așa ceva. Nota 4 și nu mai adaug nimic pe temă.

Am făcut două încercări să văd Indignation și până la urmă am renunțat. Prea amesteca planurile (nu mai suport de multă vreme filmele care nu au o continuitate firească și sar în timp înainte și înapoi) și, mai mult decât atât, l-am perceput ca fiind prea pretențios așa că am renunțat.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)

Love & Tactics