The Londoner #154

Adică de prin metropolă adunate:

  • Luna trecută am fost la celebrul musical The Phantom of the Opera, la Her Majesty's Theatre din West End. Piesa a debutat chiar aici în urmă cu 30 de ani, ajungând între timp un hit planetar. după cum ne spune și Wiki: 
"With total estimated worldwide gross receipts of over $5.6 billion (the highest in history) and total Broadway gross of $845 million (surpassed only by The Lion King), Phantom is the most financially successful entertainment event to date. By 2011, it had been seen by over 130 million people in 145 cities across 27 countries, and continues to play in London and New York."Super tare, amigos, dar m-am convins încă o dată că musical-urile (și teatrul în general) nu-s de mine. Sunt țăran, ce să-i faci. Spectacolul a fost senzațional, începând de la actori și terminând cu organizarea, deci să nu fiu înțeles greșit, numai că eu pur și simplu nu gust acest tip de manifestare artistică. Păcat că scaunele nu aveau tetieră, ar fi intrat de minune un pui de somn.

  • TimeOut London a realizat o hartă cu cele mai iubite cartiere londoneze, pe baza "restaurants, bars, cafés, shops and cultural venues Londoners voted the best in the city". Și iată că minunatul meu Crouch End a ieșit pe primul loc! 😍 Nu aveam nevoie de confirmări în acest sens, pentru mine este de departe cartierul preferat din Londra, dar mă bucur să văd că este apreciat și de alții. 
  • Mai nou avem metrou de noapte și pe linia Northern, dar și pe mine mă cam doare în conservatorism de asta, pentru că până acum n-am mers niciodată noaptea cu metroul. Vestea cu adevărat bună este că primarul Sadiq a înghețat prețurile călătoriilor cu busul și metroul pentru următorii patru ani. Hooray! Și toată lumea se bucură acum când nu mai există nicio șansă să scădem un pic aceste prețuri relativ obscene. Dar e mișto că nu vor mai crește! 🙆
  • Mi-am luat bilet să vin în țară de Crăciun și am dat pe el de aproape 5 ori mai mult decât plătisem în primăvară. Încă mai sper că la banii ăștia (deși vorbim de o companie din aia lame-cost) voi primi la bord a coffee and a blowjob, ca în bancul ăla.

Weekend fain!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"