De ce detest site-urile oficiale

Dintr-un motiv foarte simplu (mă refer în special la site-urile anumitor obiective turistice, evenimente sau competiții). Pe site-ul oficial, culmea, este cel mai greu de găsit informația care te interesează despre respectivul eveniment. Uneori chiar imposibil. Ați remarcat asta? Am multe exemple, dar l-am îndosariat doar pe cel mai recent. 

Duminică voi merge la The O2 Arena pentru a asista la primele meciuri din cadrul ATP World Tour Finals, pe românește Turneul Campionilor la tenis. Și ce face Bogdănel odată ajuns acasă de la muncă? Păi dă un Google search să afle programul din ziua respectivă. Și intră pe site-ul oficial al competiției. Acolo dă click pe Match Schedule și vede chestia asta:


Foarte tare. Voi putea vedea vreo patru "RR match". Jucătorii care prestează în partidele astea contează prea puțin pentru domnii responsabili cu site-ul oficial al competiției. "Bine, mă, poftim! Vezi două meciuri de simplu și două de dublu, ai aflat deja destule!"

Puțin mai jos însă, în lista de rezultate de pe pagina Google, dai peste un site obscur care îți oferă imediat informația care te interesa:


Deci se poate, nu e deloc greu.

Evitați paginile oficiale pe cât puteți. 👎

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics