Amigos, am căcat steagul (cu stele și dungi)

Mărturisesc că am avut ceva emoții, similare cu cele de la referendumul Brexit de astă-vară. Practic nu mă interesa cine câștigă alegerile prezidențiale americane, atâta vreme cât învingătorul nu era Donald Trump. Ca să fiu și mai exact, dacă faimoasa gorilă Harambe încă trăia și democrații o propuneau candidat la președinție, între Harambe și Trump aș fi ținut cu gorila. De fapt, uite, hai să fiu sincer până la capăt: chiar presupunând prin absurd că l-ar fi împăiat pe Harambe și eu aș fi cetățean american cu drept de vot, aș fi mers să-l votez tot pe Harambe, așa împăiat cum ar fi fost el. 

Continuând paralela cu referendumul britanic, m-am trezit în urmă cu câteva ore pentru a afla cu stupoare că, într-adevăr, o gorilă ineptă este noul președinte SUA. Același sentiment grotesc m-a invadat, dar măcar pot spune că nivelul de imbecilitate al britanicilor pare a fi sub cel dovedit de americani. Până la urmă ăl mai prost om din lume rămâne americanul, așa cum spunea Rebengiuc în Balanța. Oricum, dacă britanicii încă mai pot stopa Brexit-ul, americanii au belit-o deja pentru că nu mai este cale de întoarcere. Gorila cu ciuf blond a triumfat și America a devenit acum exact acel "laughing stock" menționat de Trump deunăzi când a susținut că madam Clinton nu ar fi trebuit lăsată să candideze. 

"Păi da, boss, Clinton e coruptă și periculoasă, măcar Trump le zice și le face pe bune!"

JAP!

Amigo, du-te-n pula mea. Nu Trump. Niciodată Trump. Nu ar fi trebuit să iasă Trump.

Acest Donald Duck este doar un Vadim al Americii care prinde bine la prostime și la frustrații din low-class. Iar ca președinte al celei mai influente țări a planetei va putea provoca mari neplăceri tuturor, cu consecințe pe termen lung. BBC-ul tocmai ne anunță că dansul a început:

• Markets may 'never recover' - Nobel Prize-winning economist
• US dollar dives, gold price jumps
• Wall Street braced for big falls
• European, Asian stock markets plummet

Vă invit să recitiți chestia asta și să dea Dumnezeu, Allah și Moș Crăciun să ne înșelăm.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics