The Londoner #150

Adică de prin metropolă adunate:

  • În ultimele săptămâni ne-am bucurat de o superbă vară indiană la Londra. Septembrie a fost neașteptat de plăcut, temperaturile au fost perfecte, am avut parte de mult soare și de foarte puțină ploaie. 
  • Neobișnuita căldură londoneză nici că se putea împleti mai bine cu starea mea de spirit. De câteva luni sunt într-un stress-free total, la job îmi merge bine (am primit un mic raise, sunt respectat, stresul unei zile de muncă a ajuns aproape la zero), ne-am prelungit contractul cu proprietarul apartamentului pentru încă doi ani (și aveam ceva emoții pe latura asta, dar acum e clar că voi deveni Crouch Ender devotat), am fost scutit de o datorie mare pe care o aveam la consiliul local (am povestit despre aici), ba am mai și aflat că am de recuperat câteva zeci de lire pentru că am plătit prea multe taxe în ultimul an. Happy days!
  • Și pentru că veni vorba de Crouch End și de minunatele cartiere-sat din nordul Londrei, vă invit să citiți acest articol, care vrea să ne convingă că apa e udă. Normal că nu stăm în niște sate propriu-zise, băieți, dar vă mulțumim pentru articol: el ne plimbă, ne încântă și ne descrie frumusețile din zonă!
  • Pe 19 octombrie voi fi prezent pe Emirates la primul meci din Champions League pe care îl văd aici la Londra. Poze și impresii după. 

  • Celebrele reclame din Piccadilly Circus, echivalentul londonez al Times Square din NYC, vor fi înlocuite cu un singur ecran gigant. Well, tot un singur ecran părea a fi și până acum, dar cică de fapt erau 6. 

Până una alta noi suntem liniștiți și vorba lui Rebengiuc în Balanța, de bine de rău o ducem bine. 
Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics