Rush Hour Crush

Rubrica mea preferată din ziarul pe care-l poți citi dimineața în metroul londonez este Rush Hour Crush. Avem aici un fel de Tinder old school, o clasică rubrică de matrimoniale destinată navetiștilor care se întâlnesc în bus sau în metrou, sunt prea timizi sau pur și simplu nu pot intra în vorbă și vor să se cunoască. Majoritatea mesajelor sunt haioase și originale și, combinate cu muzica din căști, mă tonifică chiar înainte de a turna pe gât nescafé-ul care mă așteaptă la birou. 

"To the stunning brunette I see each morning on the Jubilee line, we locked eyes a few times last Tuesday but I was too shy to say hi" sau "You asked me for directions at the 91 bus stop and I'm kicking myself for not asking for your number" reprezintă genul de mesaje peste care dai destul de des și care la fel de frecvent se încheie cu o invitație scurtă de genul "Drinks if you're single?".

Well, la ora la care aceste rânduri "văd lumina tiparului" eu sunt undeva între liniile Victoria și Jubilee, în drum spre muncă. Pe vecina din Crouch End probabil că am văzut-o deja în autobuzul către Finsbury Park, poate și în vagonul de tren. Ea e motivul pentru care ies din casă cu 10 minute mai devreme ca de obicei și implicit nu mai risc să ratez overtime-ul pe care-l bifez la job. Ne "știm" de câteva săptămâni și nu știm nimic despre celălalt, dar o să-i scap un "hi" cu prima ocazie. Anunț în ziar nu are sens să dau pentru că nu-l citește. Și oricum cred că e mai frumos un salut direct.

No point in kicking myself later for not trying, right?
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?