Pe Bob Dylan îl doare-n chitara-i dezacordată de premiul Nobel

Toată lumea cu scaun la cap știe, inclusiv Dylan însuși, că nu merita acest premiu. Mai nou ne amuzăm aflând că unul dintre membrii board-ului care i-a acordat faimoasa distincție îl numește "nepoliticos și arogant" pe Dylan pentru faptul că acesta nu a comentat nimic pe temă și nici nu le răspunde membrilor Academiei care încearcă să-l contacteze.

Lucrurile sunt foarte simple:

  • Lipsa de imaginație te poate costa (sau, mai pe românește, de ce morții mă-tii ai acordat acest premiu lui Bob Dylan?).
  • Nefericitul câștigător are totuși timp să rumege până pe 10 decembrie (data la care se acordă efectiv premiile) dacă se va duce să și-l ridice sau nu.
  • La un moment va trebui să spună sau să facă ceva, altfel este într-adevăr un bășit nepoliticos. Nu e greu, scrie un statement de genul "Vă mulțumesc, e o uriașă onoare, dar consider că nu-l merit sau că alții îl meritau înaintea mea bla bla" și gata, că până la urmă vorbim de premiile Nobel, nu de premiile anuale acordate de revista TV Mania. Nu poți fi chiar atât de mocan încât să-i ignori pe băieții cu Nobelu'. 

Oricum, sunt convins că suedezii regretă deja alegerea făcută. Așa le trebuie.Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics