Mind the App #50

Color Pop Effects este una dintre aplicațiile care îți permit să alegi exact acele elemente dintr-o poză care vrei să rămână colorate, transformând restul în alb și negru (după cum m-am jucat eu aici, aici și aici). Este foarte simplu de folosit, trebuie doar să ai răbdare să purici detaliile. 

Skyscanner mi-a fost recomandat de sorella, că tot trebuie să-mi iau bilet să vin acasă de Crăciun. Poți seta alerte pentru a fi anunțat când se schimbă prețul biletulului de avion pe care vrei să-l cumperi. Am primit și eu deja: mă anunță că prețul tot crește, acum a sărit de 200 £ Alertele îți vin chiar pe email.

Aplicația oficială Premier League arată very neat pentru pasionați. Dacă ești fanul celui mai scump campionat de fotbal din lume o vei găsi foarte utilă.

Social Fixer for Facebook este dumnezeul extensiilor Chrome. L-am descoperit ieri, când am căutat o aplicație care să-mi filtreze news feed-ul după cuvinte cheie, exasperat fiind de alde Trump și Kardashian. Minune: funcționează! Nu mai îmi apare nimic cu Trump în feed. Aleluia. Problema e că la muncă nu mi-am instalat-o și azi m-am îngrozit deschizând feisbucul și sesizând diferența: Trump îmi apărea în două postări din trei. Nu mai pot cu acest bufon, pe bune. Mă agasează precum o manea, chit că doar îi văd mufa într-o poză.

Revenind la Social Fixer, această extensie are o groază de alte facilități. De exemplu poți opta să nu-ți mai apară nici chestii cum ar fi sugestiile de prieteni sau postările sponsorizate. Mai mult decât atât, îți scoate din display coloanele inutile, prin urmare iată ce aerisit arată acum feed-ul meu:


Închei oarecum off-topic cu recomandarea unui site unde puteți vedea practic orice eveniment sportiv la care nu aveți acces în grila de programe. Este senzațional. De exemplu, dacă ești în UK, ai abonament la Sky și nu poți vedea un meci din Premier League sau din UCL transmis de BT, nicio problemă, îl vezi pe site. Stream-ul este foarte bun, am văzut meciuri flawless, de la cap la coadă (și asta în condițiile în care netul de aici este mai prost decât cel din România). Recomandarea este să alegeți întotdeauna Link 2, apoi să aveți răbdare să închideți acele mizerii de ads, care inițial îți vor deschide un alt tab. Rămâneți în noul tab, închideți iar reclamele și totul va merge ca uns. 


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?