Kings of Leon: WALLS (albumul)

Dacă în urmă cu puțin timp vă prezentam piesa care dă titlul proaspăt lansatului album KOL și dădeam de înțeles că n-am așteptări mari de la acest material, ei bine, iată că el a reușit să mă surprindă plăcut. Pierdut în oceanul de muzică de rahat care se face în ultimii ani eu unul chiar aveam nevoie de un album ca ăsta.

WALLS este deschis oarecum neconvingător de Waste a Moment, deși Find Me ar fi fost opener-ul perfect. Reverend este plăcută la refren și îți menține așteptările ridicate, pentru ca apoi să cazi iar în scepticism odată ajuns la Around the World. Nu poți scăpa de impresia că ai mai ascultat deja piesele astea pe diverse alte albume KOL. 

Noroc cu Find Me și Over, cu siguranță cele mai bune piese de pe album (exceptând magistrala WALLS), care te trezesc din picoteală. Find Me aduce puțin la început cu o melodie de la Poets of the Fall, dar apoi se distanțează de aceasta și își dezvoltă propria personalitate. Chitaristul Matthew Followill are câteva momente senzaționale în cadrul acestei piese și nu înțeleg de ce nu se joacă mai mult cu unele sunete. Partea bună este că el a înțeles că instrumentul la care cântă nu necesită dexteritate în primul rând ci imaginație. 

Cântecul Muchacho reprezintă mai degrabă un experiment nereușit, care poate fi trecut cu vederea odată ce ajungi la mult mai plăcutele Conversation Piece, Eyes On You și Wild. Albumul se încheie perfect cu piesa care-i dă titlul, ca un minunat generic de final. 

WALLS este deja disponibil pe Spotify și Deezer și poate fi ascultat pe YouTube de asemenea. Merge bine dimineața în căști cu mirosul de ziar și cafea. 
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics