Specia de om - vită trebuie biciuită

Există oameni normali, care nu deranjează pe nimeni (sau măcar fac tot posibilul în acest sens) și specia de om - vită, care pe lângă amenzi și condamnări penale ar trebui să sufere și o altă repercusiune, anume biciuirea în public. Da, cred cu tărie în asta. Cel mai recent exemplu este reprezentat de cei 9 siniștri cretinoizi care au ținut capul de afiș al știrilor din Albion pe parcursul zilei de ieri. Ei s-au legat cu lanțuri pe pista unui aeroport londonez, blocând pentru o jumătate de zi traficul și dând peste cap programul a mii de turiști și oameni de afaceri. V-ați prins: protestau. Sunt oameni dedicați total unei cauze: ei luptă împotriva rasismului ecologic. Mă, da, exact așa.

Vă mărturisesc că nu înțeleg nimic. Nu-mi place deloc ideea că acești trepanați au putut ajunge liberi și nestingheriți pe pista unui aeroport internațional. Apoi nu pot cuprinde cu mintea impotența autorităților în a degaja rapid pista și a da cu flit nebunilor. Chiar nu a fost posibil să-i măture dracului cumva de acolo decât după mai multe ore? Apoi nu înțeleg cum pot fi anumiți humanoizi atât de imbecili, precum hipioții penali din cazul de față. Lăsând la o parte faptul că s-au pișat nonșalant pe mii de oameni nevinovați prin mizeria lor de protest, dând peste cap întâlniri de afaceri și alte aranjamente, ei chiar nu realizează că un astfel de giumbușluc nu rezolvă nimic, ba din contră, generează doar ură pentru cei care susțin această cauză și pentru cauza în sine. Și nici măcar nu vreau să înțeleg cum putem vorbi despre acest "UK's environmental impact on the lives of black people locally and globally" sau, altfel spus, cum poluarea îi poate afecta mai mult pe negri decât pe albi. Deci chiar nu vreau să vorbesc despre așa ceva. Seriously?

Știu ce puteți spune. "Da, boss, da' trebuie să faci ceva extrem pentru a atrage atenția asupra cauzei tale!" Păi fă ceva extrem, dar nu îi deranja pe alții. Uite, poți picta din vagin și te poți lăsa mamelit în public, precum artista care desenează cu pisda. Și nu-și mai dă nimeni programul peste cap din cauza ta, decât dacă adresantul demersului tău este atât de idiot încât alege să facă asta.

Ok, au fost arestați, vor primi amenzi usturătoare, etc. Dar eu îi vreau și biciuiți. Și nici măcar nu am fost afectat de protestul lor, însă pur și simplu îi vreau luați la bice și dați ca exemplu. Așa vreau eu, în fantasmele mele utopice. Probleme?

bbc.co.uk

Incidentul a avut loc pe London City Airport, aflat în imediata vecinătate a cartierului financiar Canary Wharf și, implicit, folosit fiind în special de business men. În imaginea de mai sus puteți vedea poliția care încerca să degajeze pista, iar în fundal se poate observa The O2 Arena și sediile centrale ale companiilor Barclays și HSBC, precum și filiala companiei americane Citigroup, despre care am povestit un pic aici.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"