Oamenii trebuie judecați după mufă (II)

Susțineam în urmă cu două luni că mai toată lumea judecă un om după figură și că de fapt chiar așa trebuie să stea lucrurile, chiar cu riscul de a te înșela uneori. O întâmplare foarte recentă a venit să-mi confirme acest principiu.

Dacă ești microbist poate că ai aflat deja că proaspătul selecționer al Angliei, Sam Allardyce, a fost demis după numai un joc la cârma naționalei, dând naștere la tot felul de glumițe (cum ar fi asta). Nenea Sam, care conform contractului ar fi urmat să primească nu mai puțin de 3 milioane £ pe an, a fost într-atât de prost și de lacom încât a vrut să ciupească niște bănuți nemunciți din transferuri de jucători și fără să vrea s-a lăsat filmat și demascat de niște reporteri, ba s-a mai dat și în stambă făcând mișto de precedentul selecționer al Angliei. Detalii aici.

Acuma, între noi fie vorba, am știut de când i-am văzut mufa de bețiv low class că nu va face din rahat bici ca selecționer, dar recunosc că nu mă așteptam să intre în căcat atât de adânc și nici atât de repede. Absolut jenant. Dar pe bune acum, ce așteptări poți avea de la un om care arată ca nea Viorel instalatorul?

mirror.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona