Detest Windows 8

Din ficați. Am avut inițial impresia că e ok, după cum mă conversam aici cu un cititor în urmă cu câteva luni, dar verdictul final e că-l detest. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: merge oribil de încet. It's lagging. Dau click pe butonul de start și căcatul ăla de fereastră mi se deschide după 3-4 secunde, ca să ofer doar un prim exemplu. Intru într-un folder și văd în slow motion cum mi se transformă subfolderele în thumbnails. Totul merge înfrânat, cu gâlme. Totul e o gâlmă și o eternă clepsidră.

Deci despre așa ceva vorbim. Am închis toate programele inutile, am rulat Advanced Systemcare de o sută de ori, am căutat soluții pe forumuri și nimic. Windows 7 a mers de nu știu câte ori mai bine pe un laptop mai bătrân cu 6 ani. 

Apropo, am rezistat eroic încercărilor agresive făcute de Microsoft de a-mi băga pe gât Windows 10 și până la urmă am scăpat de spam-ul lor. Nu l-am instalat. Acum n-ar mai fi moca din câte am înțeles. Mă gândesc tot mai serios să revin la Windows 7, cu atât mai mult cu cât oricum nu folosesc niciodată interfața asta nouă de care dispun Win 8 & 10. Tot în clasicul Windows Explorer lucrez. Ideea e mișto, nu zic nu, dar se mișcă mult prea încet.

Păreri? Soluții?


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele