Muviz #379

Milioane de imigranți indieni au populat UK-ul în ultimul secol, iar unele dintre poveștile lor sunt cu adevărat remarcabile. The Man Who Knew Infinity ni-l prezintă pe matematicianul Srinivasa Ramanujan, jucat de etern hiperventilatul Dev Patel (londonez el de fel), alături de etern încântătorul Jeremy Irons plus actorul de buzunar Toby Jones, pe care l-am întâlnit aici în Crouch End anul trecut. Impresionant filmul, vi-l recomand cu căldură și mă aștept să-l văd la Oscars. Nota 8.


Born to Be Blue îi dă ocazia lui Ethan Hawke să facă cel mai bun rol al său din ultimii ani și mie s-o descopăr pe Carmen Ejogo, pe care o ignorasem în Selma, dar aici se prezintă prea fain pentru a trece neobservată. Superbă femeie. Nota 7+ pentru film.

Money Monster este un thriller alert cu o distribuție foarte bună. A fost exact ce mă așteptam să fie și poate chiar mai mult. Jack O'Connell strălucește din nou în rol de puști violent. Regia îi aparține lui Jodie Foster. Nota 7.

A Hologram for the King este un fel de dramedy care probabil că m-ar fi plictisit dacă în rolul principal nu era Tom Hanks. Creștinătatea și Islamul, Occidentul și Orientul, două lumi contrastante - o temă pe care o vom vedea în tot mai multe filme și e reconfortant atunci când nu avem nimic despre terorism și război la mijloc. Totuși doar nota 7 cu indulgență.

Am rezistat cu greu să văd The Nice Guys până la capăt. Nu înțeleg cum au putut juca niște actori ca Russell Crowe și Ryan Gosling în acest film. E drept, pe alocuri găsești niște poante a la Naked Gun, dar una peste alta filmul este subțire rău. Nota 5.

La The Adderall Diaries am ținut steagul sus doar vreo 5 minute însă, pentru că nu mi-a trebuit mai mult să realizez că filmul ăsta nu e de mine. Și apropo de James Franco, pe fratele său Dave l-am văzut accidental în Unfinished Business, un film peste care am dat la TV. Amuzant pe alocuri, dar ca idee și execuție tot un fel de The Nice Guys este.

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Love & Tactics