Oamenii trebuie judecați după mufă

Pentru că această mufă îți poate spune în două secunde cam tot ce trebuie să știi despre acel umanoid. Puțini oameni pot ascunde ceea ce sunt de fapt. Știu, toți deontologii și toți hipioții vor sări de cur în sus și vor spune "Vai, nu! Cum să judeci un om după figură?", dar eu chiar cred că suntem în era în care prea multă corectitudine politică a ajuns să ne dăuneze.

Trebuie să fii extrem de naiv sau poate chiar realmente imbecil să te uiți la moaca unuia gen Gabriel Oprea, să spunem, fără să realizezi instant că este un bandit infect. Sau, de exemplu, dacă-l privești pe Donald Trump (nu avem nevoie de links și nici de imagini) te prinzi în 0,745 de secunde că omul este un bufon și un demagog pe care numai cei cu IQ-ul sub medie îl vor vota.

Dar pe Brexiteer-ul Michael Gove îl știți? L-am văzut prima oară la TV acum vreo două luni și în două minute știam că e un parșiv și un lăbar și exact asta s-a dovedit a fi.

Sau, uite, putem studia semnalmentele președintelui turc, democratic ales :O), Recep Tayyip Erdoğan. Chiar și fără să urmărești știrile, să mori tu că te-ai putea gândi pentru două secunde măcar că nu e un dictator de teapa lui Saddam?

wikipedia.org

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"