Noul ministru de externe al Angliei este un cârnat blond

A înnebunit lupul. Planeta chicotește, miștourile curg și mai toată lumea se întreabă dacă noul premier Theresa May era în deplinătatea facultăților acum două zile când l-a numit pe Boris Johnson ministru de externe. Asta cu atât mai mult cu cât în urmă cu doar două săptămâni îl lua în balon chiar pe acest subiect, anume calitățile sale de negociator și diplomat. Pe lângă faptul că este un bufon cu aspectul și apucăturile unui puști de 10 ani, Johnson este recunoscut pentru nenumăratele gafe și insulte la adresa unor lideri politici de calibru de pe mapamond. Mai multe detalii aici.

Theresa May însă nu pare a fi o proastă. Eu zic că mai bine stăm în expectativă un pic, în speranța că manevra premierului a fost calculată a la House of Cards. Să nu uităm că Theresa a fost în tabăra Remain și acum numește diverși Brexiteers în posturile cheie din guvern. Voi nu ați proceda la fel? Nu i-ați trimite la cules tot pe ăia care au semănat?

Hai să punem de popcorn și să așteptăm răbdători. Va curge multă apă pe Tamisa până când UK-ul va ieși din UE (asta dacă într-adevăr va ieși). Noul cancelar chiar a declarat ieri că procesul ar putea dura 6 ani. 

Această imagine nu reprezintă un trucaj.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"