Muviz #377

Slab de tot cu filmele în ultima vreme. De altfel, extrapolând un pic, aș spune că anii 2015 și 2016 sunt cei mai proști din punct de vedere muzical și cinematografic de când mă știu eu. Și uite așa te ia melancolia după anii '90.

Nu aveam în plan să văd Maggie's Plan, ca să zic așa, dar am mers la cinema pentru că aveam chef de un film și altceva mai atrăgător n-am găsit în ofertă. Filmul este woodyallenish, Ethan Hawke joacă rol de scriitor ca în celebra trilogie Before, iar actrița principală joacă prost, de zici că abia s-a înscris la școala de actorie. Nota 6.

Under sandet este un film danez bun, despre niște puști nemți trimiși să caute mine pe o plajă imediat după WW2. Finalul e cam sec, dar actorii se prezintă excelent. Nota 7.

dvdsreleasedates.com
Elvis & Nixon are două bube: e cam scurtuț și Michael Shannon (deși joacă foarte bine și este un actor care a tot crescut în ultimii ani) cu ale sale trăsături faciale dure seamănă cu Elvis așa cum semăn eu cu Will Smith. Iar chestia asta afectează serios feeling-ul pe care îl ai ca spectator. Am zis două? Mai avem o dumă: pe soundtrack nu auzi nicio melodie cântată de Elvis, deși e un film despre Elvis. Băejnebun? Kevin Spacey joacă rolul lui Nixon, probabil într-o pauză de la filmările House of Cards. Să fi făcut o pasiune pentru rolurile de președinte? Nota 7.

Încheiem cu două filme care-s atât de slabe încât ambele frizează categoria "it's so bad it's good": Precious Cargo (am fost mereu fan Bruce Willis însă omul se cam pierde în filme și roluri de rahat) și Road Games. Totul e praf la aceste filme, începând cu subiectul mega fumat, scenariul prost scris, replicile imbecile și terminând cu prestația lamentabilă a actorilor. Măcar Precious Cargo nici nu și-a propus mai mult, dar Road Games lasă senzația unui film care se vrea oarecum original prin dialoguri, misterios și creepy, însă totul rezultă într-un mare fail.

Mi-am descărcat mai multe filme vechi între timp pentru că efectiv nu prea mai am la ce să mă uit.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"