Muviz #376

V-am promis săptămâna trecută încă o serie de filme dar n-am avut timp să scriu. O fac acum. 

Mă așteptam la mai mult de la Demolition și cred că și realizatorii tot asta au sperat să obțină, în schimb au scos doar un film ciudățel și ușor pretențios care nu te emoționează în niciun fel. Jake Gyllenhaal joacă bine, ca de obicei, dar nu poate salva filmul de unul singur. Naomi Watts s-a cam nașparlit. Nota 6.

A Bigger Splash este un film interesant cu final oarecum neașteptat și cu o distribuție notabilă. Spun asta în ciuda faptului că pe Tilda Swinton (o actriță foarte bună de altfel) o consider nasoală ca femeie, deși pentru unii poate părea interesantă. În orice caz, în filmul ăsta e moartea pasiunii. După cum bine comenta cineva, Ralph Fiennes face cel mai extrovertit rol al său de până acum. Până și Dakota Johnson, care în penibila porcărioară numită Fifty Shades of Grey se întreba ce-i ăla un butt plug, e cel puțin de două ori mai provocatoare ca în acel film. Am senzația că acum știe cum arată un butt plug. Nota 7.

Green Room ne oferă ocazia să-l vedem pe Anton Yelchin, recent decedat într-un accident mega stupid, într-un thriller violent și captivant. Englezoaica Imogen Poots este la înălțime. Nota 7.

The Confirmation nu m-a impresionat, este doar un film banal de duminică. Nimic de reproșat lui Clive Owen și nici puștiului Jaeden Lieberher, pe care deja l-am remarcat în mai multe filme. Nota 6.

Lolo este o comedie franțuzească reușită scrisă, și regizată de Julie Delpy, pe care o voi admira etern pentru trilogia Before. Chiar vă recomand filmul dacă vreți să mai variați clasicele holiudisme. Nota 7.

Whiskey Tango Foxtrot (glumițe sexuale pentru retarzi și nesărați) și Anesthesia (doar un alt film cu povești paralele a la Crash - mai da-ți-o dracului cu schema asta) au fost de neurmărit pentru mine.

Weekend fain!


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Există și părți bune în toată nebunia asta generată de virus

Apropo de argumentul ăla "e mult mai grav ca gripa sezonieră"