Muviz #375

Azi avem o serie de filme trase pe aici prin Londra, oraș care a urcat semnificativ în topul movie locations de pe IMDb, dar totodată ar putea pica la fel de vertiginos din acel top dacă UK-ul iese din UE. Dar la naiba cu Brexit-ul că am tot vorbit despre el, hai să ne axăm pe filme acum. 

Eye in the Sky m-a surprins extrem de plăcut și m-a ținut în suspans până la final. Este foarte bine realizat și-l consider cel mai bun film - debate pe care l-am văzut în ultima vreme. Filmul pune în balanță implicațiile legale și morale ale atacurilor cu drone și deși mulți spun prin reviews că Good Kill e mai bun eu zic să nu vă luați după ei. Este ultimul film al regretatului Alan Rickman și îi acord nota 8.


The Ones Below ne prezintă un cuplu care se mută într-o casă nouă (apropo, casa este exact ca a noastră), iar acolo cei doi dau peste niște vecini bizari și psihopați. E oarecum forțat la final dar merită văzut. Nota 7.

Criminal are o distribuție foarte bună (Costner, Oldman, Tommy Lee Jones), but fails to deliver, după cum spun ăștia pe aici. Nu este plauzibil, ca să nu spun că e chiar ușor sefeloid. Acțiunea e decentă, însă multe idei sunt forțate. Mă așteptam la mai mult. Nota 5. Apropo, cronicele de pe IMDb put a fals, cred că sunt scrise de cei implicați în producția filmului.

Încheiem apoteotic cu London Has Fallen, care a fost exact cum m-am așteptat să fie, adică un De Hard făcut pentru Gerard Butler. Clișeele patriotarde sunt la tot pasul și nimic nu te surprinde în acest film. Acțiunea și efectele sunt relativ spectaculoase totuși. Nota 6.

Și pentru că tot l-am pomenit pe Butler, vreau să vă spun că am încercat să mă uit la Gods of Egypt, dar după veo 10 minute nenea Gerard s-a transformat brusc într-un monstru / zeu sau ceva pe acolo și prin urmare am șters rapid filmul, sperând că nici hard-ul și nici soft-ul nu au fost afectate. Vorbesc de mine, nu de laptop.

Mâine ne auzim cu încă o serie.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona