Mind the App #46

După cum am mai spus, sunt foarte pretențios când vine vorba de aplicațiile pe care mi le instalez în telefon. În general sunt convins cu greu să-mi descarc un app, iar dacă totuși fac asta și acel app se dovedește inutil îl dezinstalez repede. Din când în când însă voi menționa aici acele aplicații care merită atenție.

Notifyer Unread Count este excelent dacă ai un telefon Android care nu îți arată icon notifications, după cum spuneam când am făcut review-ul Nexus-ului. Poate unora nu le merge bine, de unde rating-ul 3.7, dar de la mine primește 5 din 5. Îl am de vreo lună deja și nu mi-a generat nicio eroare. Mai mult decât atât, poți personaliza mărimea iconițelor și stilul notificării în diverse moduri.

După ce iPod-ul meu și-a dat obștescul sfârșit (a funcționat 8 ani, meritându-și cu vârf și îndesat banii) am început să ascult muzică pe telefon. Din păcate nu pot instala Spotify (principala bubă a Nexus-ului este că unele aplicații nu sunt compatibile cu el), așa că am trezut pe Deezer. Mi-a plăcut atât de mult încât am optat deja pentru varianta Premium, aia cu 10 £ pe lunăUn mare avantaj este că poți asculta muzică offline dacă în prealabil ți-ai descărcat-o în aplicație. Am găsit și multe live-uri mișto. 5 din 5.

Am mai menționat Zapya, dar merită pomenită din nou. E o aplicație excelentă pentru transfer de fișiere wireless. Pentru mine este cu atât mai eficientă cu cât nu-mi pot cupla telefonul la laptop. Transferul se face rapid și fără erori.


Și Retrica a fost menționată aici pe blog în urmă cu vreo 2 ani. Mai că uitasem de ea, însă am descoperit că arată cu totul diferit după ultimul update. Au îmbunătățit calitatea pozelor (ăsta e un mare plus) și au adăugat tot felul editing tools (pe unele dintre ele le poți folosi chiar înainte de a poza). Mai nou poți trage chiar 4 cadre pe secundă cu această aplicație, toate diferite. Bonus: ai bliț și counter, ca la camerele pro.

O altă aplicație foto care oferă multe chestii inedite este Toolwiz. E greu să ții pasul cu aceste photo apps, pentru că odată ce ai tras o poză nu știi cu ce să o editezi mai întâi. În ultima vreme chiar am folosit intens Google Photos, care editează fain pozele. 

Ca fapt divers, nu mă pasionează Pokemon Go și nu cred că mi-l voi instala vreodată. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona