Când ați ieșit ultima dată din casă fără telefon?

4% battery left. E seară, temperatura în Londra este absolut perfectă pentru un sfârșit de iulie, așa că am plecat la o plimbare prin Crouch End lăsându-mi telefonul acasă, să se descarce de tot. Am mâncat un șnițel și am băut o cafea la Blue Legume, chiar peste drum de The Church Studios, apoi am dat o tură de cartier. N-am de gând să fiu ipocrit: mă mâncau un pic degetele, mi-aș fi verificat notificările la un moment dat și poate că aș fi făcut și ceva poze, dar o pauză de la acest ecrănel care ne-a înrobit este întotdeauna binevenită. 

Prin urmare sunt curios să îmi spuneți când ați ieșit ultima oară din casă fără să vă luați telefonul cu voi? Nu se pun ieșirile în șlapi la ABC-ul din colț când cumpărați pâine și nici acele accidente când pur și simplu v-ați uitat telefonul acasă când ați plecat la muncă.

P.S.1. Niciodată nu voi susține ruperea totală de social media, am mai vorbit pe temă aici și aici.

P.S.2. Voi pica din nou în păcat chiar mâine probabil, când mă voi întoarce cu telefonul pe străzi pentru că vreau să surprind într-un scurt video liniștea ireală a străzilor lăturalnice din Crouch End, care contrastează profund cu centrul animat.

P.S.3. Vă rog să comentați direct aici pe blog și nu pe Facebook. E la fel de simplu.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona