Pronostic pentru Euro 2016

Începând de azi mâncăm fotbal pe croissante (sau, în cazul meu, fish & chips) vreme de o lună. Mă interesează mult prea puțin cum se va prezenta echipa României, care debutează chiar azi cu Franța, și mai degrabă sunt curios dacă Anglia ca juca în formație diamant 4-1-2-1-2, cu Rooney în spatele lui Jamie Vardy și Harry Kane, sau în 4-3-3. Se pare că selecționerul Roy Hodgson nu s-a decis nici până acum.

Mulți îi văd pe englezi ajungând departe în acest turneu și tind să le dau dreptate; leii dispun acum de o echipă tânără și ambițioasă. Cred că principalele favorite sunt, în ordine, Franța. Germania, Spania, Belgia și Anglia. Italia se pare că nu va conta anul ăsta, dar macaronarii nu trebuie subestimați niciodată.

Dacă vă aflați în UK puteți urmări Euro pe ITV și BBC (programul complet al televizărilor aici). Din păcate înțeleg că în Romănia vor exista telespectatori care nu vor avea acces la toate meciurile, dar bine măcar că ați scăpat de odioșii comentatori de la TVR. Aplicația oficială Euro 2016 se poate descărca de aici.

Let the games begin.
Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

London Lockdown #1

Ceva bun pe bază de Corona