Tuesday, 31 May 2016

Planeta are o nouă problemă spinoasă: gorila împușcată la zoo

ATENȚIE! Acest articol poate afecta emoțional iubitorii de animale cu profunde disfuncționalități afective!

Așadar despre ce ne-am tot conversat aprins pe net în ultimele zile? Despre gorila împușcată la un zoo din State. Păi de ce ne-ar fute grija de altceva? Exact asta s-a întâmplat în urmă cu un an și cu leul Cecil (cum adică "cine plm e leul Cecil?"?). Toată planeta suferea pentru regele junglei devenit "our hero of choice". Acum news feed-ul ne este saturat cu articole despre sărmana gorilă. Iar comentariile idioților de pe internet sunt de senzație. O mare masă de imbecili este oripilată că gorila a fost împușcată pentru a salva copilul care-i căzuse în cușcă, ba mulți spun chiar că gorila de fapt proteja copilul și că nu i-ar fi făcut niciun rău. Eh, după cum se vede în clip, numa' ce-l apucă de un picior și îl trage ca pe o cârpă prin apă, cu riscul de a-l lovi la cap sau de a-l sufoca, în rest protecție maximă, desigur. Așa ceva?

Prin urmare, în atenția tuturor cretinilor: chiar și presupunând că animalul ar fi vrut să protejeze copilul, acțiunile sale l-ar fi putut răni grav. Se vede clar în imagini, orice retard poate remarca asta. În astfel de situații singurul lucru previzibil este imprevizibilul. Dar cretinii miloși nu pot percuta asta, pentru că ei sunt doar niște deraiați cu probleme afective care analizează astfel de situații la modul emoțional, nicidecum rațional. Am explicat în articolul despre (cine plm e) Cecil (și în zecile de articole din era maidanezofilă) cum stă treaba cu ființele instabile emoțional care aleg să-și plaseze grija și atenția acolo unde nimic nu are de a face cu realitatea și cu afectivul lor, ba mai mult, acolo unde logica elementară le contrazice ideile. Dacă cineva consideră că o gorilă care târăște la modul violent un copil ca pe o păpușă nu i-ar fi putut periclita integritatea corporală înseamnă că acea persoană trăiește într-o lume a fanteziei de tipul Disney, în care toate animăluțele sunt minunate și inofensive. Iar acea persoană trebuie să se caute la cap. 

Slavă domnului că responsabili de la zoo nu au gândit cu inimioara, precum acești trepanați la care tocmai m-am referit, și au executat pe loc gorila, salvând copilul. Restul e doar cruntă imbecilitate.