Muviz #370

Am fost la cinema să văd Florence Foster Jenkins și vi-l recomand și vouă. Avem aici un dramedy peste așteptări care chiar te amuză copios pe alocuri. Simon Helberg pare a fi un comic interesant și expresiv. Nota 7+ pentru film. 

mugglenet.com
Risen este cel mai captivant film despre Jesus și a sa presupusă înviere pe care l-am văzut în ultimii mulți ani. Unghiul de la care pleacă este relativ inedit, însă filmul păcătuiește în final devenind basm și oferind "răspunsuri". Dacă o lăsau în coadă de pește era mult mai bine. Dar una peste alta vorbim de ficțiune și nu de un film documentar, așa că putem accepta finalul așa cum este. Joseph Fiennes se prezintă bine în rolul principal. Nota 7.

Aveam așteptări mai mari de la The VVitch, că doar are cronici foarte bune, dar una peste alta m-a cam dezamăgit. Am crezut că o să văd cel mai bun horror din ultimii ani, dar nici vorbă de așa ceva. Nota 6.

Suburra este un thriller politic cu mafioți, cu acțiunea plasată în Roma. Filmul profită din plin de aceste apetisante ingrediente. Nota 7+.

Mr. Right e o comedioară tâmpită, însă acest lucru este cât se poate de asumat. Și le iese destul de bine realizatorilor. Totuși nu le pot acorda mai mult de un 6.

Am știut după primele 3 minute că nu voi rezista la The Survivalist. Aveam dreptatre, după alte 10-15 minute am șters filmul. Not my cup of tea, dar poate vouă vi se pare interesant.

Pop some corn.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite