Muviz #369

M-am prezentat la cinema să văd Midnight Special. Nu regret gestul, dar filmul nu m-a impresionat cu nimic, exceptând coloana sonoră. E genul de S.F, care va fi apreciat de fanii Interstellar. Nota 7 cu indulgență. Iar în cele ce urmează vă ofer 3 filme de văzut, 3 de nevăzut și un bonus. 

vignette4.wikia.nocookie.net
The Finest Hours e un film mișto despre o misiune imposibilă de salvare a unor marinari. Based on true events. Încep să am o părere tot mai bună despre Chris Pine și una tot mai slabă despre Casey Affleck, care joacă chiar mai lipsit de veridicitate decât frac'su. Nota 7.

Tot un caz real avem și în Colonia, un film despre ororile dictaturii lui Augusto Pinochet, despre care eu am auzit prima dată în versurile lui U2. Ambele filme menționate acum recreează foarte fain atmosfera retro specifică epocilor respective. Nota 7 și pentru Colonia.

The Invitation e genul ăla de thriller devenit deja clasic care prezintă un grup adunat seara în jurul unei mese în timp ce chestii bizare încep să se întâmple. Merită să-l vedeți, e posibil să vă surprindă. Nota 7.


Vă recomand să nu vă pierdeți vremea cu:


The Last Rescue (realizezi cât de prost e de la primele scene și oricât de pasionat ai fi de WW2 îi dai skip repede)
The Trust (îți dai seama repede că pur și simplu nu te interesează nici subiectul și nici actorii)
The Transporter Refueled (doar pentru că în locul lui Jason Statham ai pus un păpușel cu succes la femei care bate bine pe ecran - nu că Statham ar fi fost actor de Oscar - nu înseamnă că poți realiza un sequel decent unei trilogii de acțiune decente)

Bonus: Lie with Me e un film softcore porn din 2005 care probabil vă va face să săriți prin el doar la scenele de sex, că doar nu v-o pasiona și scenariul acuma, superficialilor! ;;)

Weekend fain!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele