Însușiri fizice "feminine" care omoară pasiunea unui bărbat

Sau cel puțin pe a mea o omoară, că nu pot vorbi în numele tuturor masculilor. Remarc relativ des multe mujeres care în mod voit se ciopârțesc și urâțesc, compromițându-și feminitatea și distrugându-mi în fașă orice instinct primar pe care l-aș putea avea la adresa lor. Astfel avem așa:

  • Unghiile cu vârfuri conice. Când văd așa ceva misiunea este deja abandonată în proporție de 50%. Pe bune, zici că-s unghii de vârcolac. Pune și ceva sclipici sau culorile curcubeului pe ele și ne apropiem de 75%. Mâinile unei femei sunt foarte importante, mai importante chiar și decât sânii, iar dacă tu le pițipongești în halul ăsta mie mi se taie. Nicio femeie din istoria umanității nu a arătat mai sexy cu astfel de unghii.
Nu, merci.
  • Bretonul. Da, mare atenție la breton, pentru că aici lucrurile sunt delicate. Putem avea un breton lung, la nivelul sprâncenelor, care are șanse să dea bine, dar cu cât este mai scurt și mai drept cu atât efectul este mai ucigător (de pasiune, evident). Uite, hai să privim această ființă care și-a fixat bretonul cu barda și părul din lateral cu niște foarfece industriale, oferindu-i un aspect de cască nazistă. Ea se crede atrăgătoare și modernă, dar eu țin să o anunț că nicio femeie din istoria umanității nu a arătat mai sexy cu o astfel de frizură tip "cașchetă". Există și bretonul neregulat, care lasă impresia că te-ai ras în cap și ți-ai confecționat în grabă o perucă din blana unui sconcs, cum are această domniță. Din păcate izvoarele arheologice ne arată că nici măcar o singură femeie, din epoca bizantină încoace, nu a arătat sexy cu un sconcs mort în cap.
  • Femeile cu frizuri belite, rase în lateral, nici nu merită menționate, cu atât mai puțin nu e nevoie să detaliez grava eroare în care se află. Undeva în această categorie avem și frizura "cap de falus", care poate fi întâlnită la această distinsă domnișoară
  • Culoarea roșcată, mai ales dacă nu este naturală și o aplici în mod strident, este de asemenea un turn-off. Niciunei femei din istoria umanității nu i-a stat bine roșcată și nimeni nu i-a spus vreodată unei astfel de femei, fără să mintă cu nerușinare, "Vai, fată, ce mișto îți stă! Arăți mai bine ca înainte!", după ce respectiva s-a roșcățit. Hai s-o privim pe această Adela, care după ce că era nasoală având breton și fiind și roșcată, a ales chiar să-și accentueze aceste neajunsuri, ajungând într-un final să arate ca o nefericită scalpată de pieile roșii. 

Prin urmare, ladies, așa nu. Cu cât mai natural, cu atât mai bine.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?