Căldură + weekend = plozi

Iar The Fly + plozi nu-i egal cu love. Cristoase, am ieșit și eu din casă ca tot omul să iau aer și să-mi iau niște chestii. Așa ca de weekend. M-am dus înspre Tottenham, mai exact prin Wood Green, unde sunt există o tonă de magazine cu prețuri pentru toate buzunarele. Pe trotuare, în magazine, în localuri, în autobuze, oriunde călcam dădeam peste copilandrii gălăgioși și părinți care împingeau cărucioare. Am intrat într-un McDonald's care era mai ceva ca o grădiniță, să moară Tupac Shakur dacă vă mint. În Crouch End aceeași poveste, singura diferență fiind că aici lumea e mai stilată, iar în Wood Green mai neagră, la propriu și la figurat.

Și uite așa rămân în continuare același ticălos fără inimă care consideră că:

  • Ar trebui luate măsuri împotriva părinților ai căror copii tulbură liniștea în spații publice. Nonșalanța cu care își permit să-i deranjeze pe alții doar pentru că au fătat un plod, se cred speciali și plini de drepturi mă face să-i consider niște vite. 
  • Ar trebui amenajate spații în care părinții, copiii și restul lumii să nu se intersecteze. Este exact ca și în cazul fumatului, pentru că zgomotul și agitația produsă de plozii neastâmpărați sunt nocive pentru ticăloșii care nu iubesc copiii.

Și acum parcă văd că vine careva să mă anunțe revelator că și eu am fost copil sau să-mi scape vreun "Păi și săracii părinți ce să facă?". De parcă ar rezolva problema cu aceste întrebări imbecilo-retorice. Nu, problema se rezolvă sau se atenuează numai prin ideile expuse de mine mai sus. Și eventual prin altele din același registru.

Otherwise, don't kid yourself.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ridicolul forţos