The Londoner #117

Adică de prin metropolă adunate:

  • După trei zile de la atacurile din Brussels nu simt Londra afectată aproape deloc. Oamenii își văd de treabă și metrourile sunt pline. Nici polițiști înarmați până în dinți nu am remarcat sau mai bine zis sunt tot ăia pe care îi vedeam și până acum. 
  • Săptămâna asta am primit prima promovare din carieră (cam târziu la 37 de ani, dar n-am fost niciodată the career guy). Am devenit senior booking coordinator și am grijă la sfârșitul zilei ca toți cei zece coordinatori de care dispune compania în momentul ăsta să-și termine treaba și eventual să distribui sarcinile între ei. Între noi fie vorba, țintesc să devin account manager și sunt principalul favorit în acest sens, totul ține însă de momentul în care se va elibera un post. 
  • Într-o seară când ieșeam de la metrou la Finsbury Park am văzut primii (timizi) manifestanți anti Brexit. Împărțeau fluturași și ne îndemnau să votăm "stay". Eu aș vota, da' nu pot. 
  • Azi savurăm prima zi de vacanță (vineri și luni nu se lucrează, este Easter Bank Holiday). 850.000 de călători sunt așteptați să treacă prin Heathrow în aceste zile (vedeți, nu se teme nimeni de băieții trepanați care se detonează voios pe unde apucă). Chiar în momentul în care vă scriu soarele e de-o suliță pe cerul londonez și tocmai ne-am instalat imensele draperii pentru a ne proteja de el. După o lună de coșmar generată de operațiunea "schimbarea ferestrelor" treaba e în sfârșit gătată. Știu că în clipul de mai jos draperiile astea nu par chiar atât de mari, dar credeți-mă, sunt huge. Noi nu am reușit să le schimbăm nici cocoțați pe scară. Doar dracu' o să le mai dea acum jos să le spele!

Windows changed, curtains set, we can finally enjoy some comfort after one nightmare of a month.
Posted by Bogdan Anghel on Friday, 25 March 2016


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele